Armaris


Amb dica ara és possible integrar ambients a la llar, podent combinar dissenys, acabats i qualitat tant en cuina, bany, com en els armaris de casa.

Presentem vestidor, porta batent i corredissa, amb infinites soluciones interiors, ja que la distribució es pot personalitzar amb la gran varietat de mòduls.

Portes corredisses


Armari de Portes corredisses lacades en color ciment mate. L'acabat interior en melamina noguera sorprèn pel seu contrast amb l'exterior.
L'elecció de diferents materials enriqueixen l'aparença de l'armari.
Les portes corredisses ofereixen la possibilitat de gaudir d'un armari generós en espais reduïts.

Els tiradors integrats i el sistema de guies amagades son característica essencial d'aquest armari.

Aquest model disposa d'accessoris que contribueixen a una millor organització de l'interior; barra d'alumini, penjadors de fusta de faig, penja pantalons lateral d'acer cromat i funda per a la roba en tela de color sorra.


 Veure tots els armaris...


Portes batents


Armari de portes batents en laminat roure Tempo mitjà. La textura del laminat combina perfectament amb les línies pures del moble. Els tiradors de porcellana blanca son el detall diferenciador que vesteix l'armari.

L'interior en melamina de color negre destaca l'estil sobri d'aquest model.
 Veure tots els armaris...


Vestidor


La característica principal del vestidor és la solució oberta i diàfana. Les parets són uniformes i ordenades. L'acabat en melamina de Lli reflexa sensació d'amplitud i lluminositat.
Amb infinites combinacions, la distribució es pot personalitzar amb la gran varietat de mòduls.

Aquest model es pot completar amb els accessoris que ajuden a una millor organització. Disposa d'una barra en alumini i penjadors en fusta de faig. Veure tots els armaris...